Facebook icon

PARKETI 

Toplina doma - uz vrhunske talijanske parkete

Tijekom 40 godina postojanja Ideal-legno je postao talijanski i internacionalni standard u proizvodnji parketa. Taj cilj su postigli vođeni strašću za savršenstvom izrade, uz veliku odgovornost pri svakoj fazi rada i vrhunsku kvalitetu upotrebljenih materijala. To su parketi koji prate sve trendove tehnologije i dizajna, a nerijetko ih i sami definiraju.
Parketi prilagođeni modernom stanovanju i modernoj gradnji, pripremljeni za podno grijanje. 
Više o tome: parketi za podno grijanje

Pivato Porte - Particolare

MIND (hrast)

Svjež, smion, hrastov parket rađen je za osobe modernog ukusa. Linija u kojoj se osobine drva i vrhunska kvaliteta izrade stapaju. Inovativni izbor boja, u raznim svijetlim suvremenim nijansama, intenziviran toplinom dodira daje prostoru atmosferu koju jedino drvo može pružiti.

Detaljnije: /mind

ANTRACIT
CAFFELATTE
CAPPUCINNO
CASTELLI ROMANO
CREMA
ICE CREAM
LATTE
LIQUIRIZIA
PANNA

SPIRIT (hrast)

Želite li sjediniti tradiciju i inovaciju - odaberite ovu kolekciju. Parket zamišljen za one koji uživaju u novim trendovima pritom ne odbacujući toplinu i stil klasičnog drvenog poda. Boje korištene u ovoj kolekciji hrastovih parketa imaju štih nostalgičnosti dok u isto vrijeme odišu orginalnošću.

Detaljnije: /spirit

spirit marema
pompei
sale e pepe
basalto
capri
cinque terre
cortina
spirit dolomiti
spirit lido
seta
siena
villa del brenta

LIFE (hrast)

Zaronite u prošlost. To je osjećaj koji će u vama pobuditi kolekcija LIFE. Posvećena ljudima koji vole i cijene klasično, vole boje koje su bezvremene - ovaj parket će prizvati lijepa sjećanja, ali i vaše originalne emocije.
Detaljnije: /life

caffe
ciliego
cognac
cuoio
fume
h2o
miele
naturale
sbiancato
vecchio noce

Trendovi boja parketa u 2016.

Na sajmu Domoflex 2016 u Hannoveru predstavljene su četiri nove moderne i originalne boje parketa koje ujedno iscrtavaju ovogodišnje trendove. Antracite, Liquirizia, Seta i Bazalto. Prva dva - intenzivna siva i puna crna, dio su MIND kolekcije, najmlađe i najmodernije linije, druga dvije se nalaze u kolekciji SPIRT - jedna delikatna i prirodna nijansa, druga tamna, determinirajuća.

TIME 

Parketi od egzotičnih vrsta drva. Dolaze sa svih strana svijeta i koji vam omogućuju osjetiti atmosferu tih nepoznatih zadivljujućih mjesta, uronjenih u netaknutu prirodu. Predlažemo razne nijanse koje će u vaš dom preseliti dašak istinske atmosfere tih lokacija. Parket kanadski javor, američka trešnja, orah, američki brijest, tik samo su dio bogatog izbora.

Detaljnije: /time

acero canadese
afrormosia
ciliegio americano
doussie
iroko
noce nazionale
olmo americano
teak
wenge
Pivato Porte - Particolare

BLOK PARKET

Detaljnije: /woodblock

NATURALE
CILIEGO
NOCE NAZIONALE
TEAK