Facebook icon
DOOR ARREDA

Unutarnja sobna vrata

DoorArreda je kompanija koja konstantno istražuje i razvija materijale, te ekskluzivna i napredna rješenja. Svojom svakodnevnom posvećenošću totalnoj kvaliteti Door Arreda se pozicionira kao brand čija unutarnja vrata sjedinjuju tehničko savršenstvo i "Made in Italy" estetiku. Drvo, sirovina korištena za izradu svih modela, dolazi iz vlastitih šuma i posjeduje FSC certifikat. 

Start Collection

Srž filozofije oko koje je razvijen koncept Start kolekcija unutarnjih vrata je univerzalnost u primjeni. Veća funkcionalnost je dodana vrijednost u odnosu na industrijske standarde. Već sama mogućnost da se modeli razvijaju u velikom broju varijacija, s čak do 2800 mm visine, plastično dokazuju  Door Arredin koncept prilagodljivosti. Vrata postaju dio namještaja prilagođen svakom prostoru.

Pivato Porte - Particolare

TL 02

Vrata s DoorArreda reverzbinim okretnim pantama i 3D podešavanjem, uz svojstvo što ih čini dojmljivim - "nevidljiva su". Linija posjeduje i varijantu tradicionalnih 3D skrivenih panti. Jedino uporabom certificiranih i apsolutno pouzdanih materijala moguće su izvedbe oviih naprednih rješenja koji će zadovoljiti sve korisničke zahtjeve.

Shine Collection

Svjelost koja živi iznutra. Unutar kuće, ili bilo kojeg drugog stambenog prostora. Misija kojom je Door Arreda proizvela kolekciju Shine.

Aluminijske strukture, koje se mogu instalirati na bilo koji oblik kazeta, koje su kompletno nevidljive. Klizna vrata s više krila i potpuno neprimjetnim sistemom vodilica ugrađenim u strop. Veliki raspon od 11 različitih obrada stakla s mogućnošću individualnog izbora boja po zahtijevu kupca, kao i izvanserijska, jedinstvene, mogućnosti proporcija do 3 m visine. Savršena uklopljivost uz visoku estetiku.