Facebook icon

misterstep

Misterstep produkti su izvedeni s pažnjom prema svakom detalju. Prodaju se u bazičnom kompletu koji se lako i u velikoj mjeri može prilagoditi i proširiti sukladno vašim potrebama. Ponudu ovog poduzeća možemo opisati kroz: jednostavnost sastavljanja, brzu dostavu, odličan omjer kvalitete/cijene.

OTVORENe stepenice spiralne stepenice mini stepenice vanjske  stepenice stepenice na izvlačenje

Otvorene stepenice

TECH

Dizajn nikada nije bio toliko fleksibilan!
TECH je najnovije MISTERSTEP stubište. Ističe se modernim i esencijalnim linijama, te u isto vrijeme garantira visoku fleksibilnost.TECH ima podesiv uspon i savršeno se uklapa svugdje. Stepenice i rukohvat, izrađeni od čvrste bukovine, tretiraju se sa netoksičnom bojom na bazi vode. Struktura je obojana epoxy prahom i omogućuje izbor između dva tipa spuštanja, na rubu stropa ili na razini poda. Osnovni komplet se sastoji od 12 stepenica, zajedno sa unutarnjom ogradom, ali je također moguće prilagoditi stubište zahvaljujući širokim rasponom dodataka.

natural
walnut
silver gray
Pivato Porte - Particolare

TECH CE

Tech CE je prvo modularno stepenište u kompletu na svijetu obilježen sa CE, oznakom koja osigurava sukladnost s bitnim sigurosnim zahtjevima utvrđenim zakonodavstvom zajednice. Glavna obilježja ovih stepeništa u kompletu su sljedeća:

- Fleksibilan dizajn; podesivi uspon dopušta da TECH CE stane u stepeništa bilo koje vrste i veličine 
- vertikalno spuštajuće stepenice koje možete birati izravno tijekom sastavljanja (u istoj razini s poda ili na rubu ploče) 
- Obojeno drvo s netoksičnim bojama na bazi vode 
- Moderan i esencijalan dizajn 
- Iznimna cijena / kvalitetan omjer

TECH CE je dostupan u širini od 75-85 i 95 cm od bukovine. Osnovni komplet se sastoji od 12 stepenica i unutarnje ograde, omogučavajući deseg visine do 289 cm. Moguće je postići i veće visine ili prilagoditi vlastite stepenice kupnjom dodatnog pribora.

TIMBER

TIMBER je prvo modularno stepenište spremno za instalaciju
Timber je novo MISTERSTEP drveno otvoreno stepenište, sposobno da poboljša mjesta na kojima je instalirano, zahvaljujući istaknutom i elegantnom dizajnu. Njegova struktura i stepenice izgrađeni su od jake šperploče bukve i obojene netoksičnom bojom na bazi vode. Rukohvat je izgrađen od masivnog bukovog drveta i dostupan u istim bojama kao i stepenice. Osnovni set uključuje 12 stepenica, zajedno sa unutarnjom ogradom, ali također možete prilagoditi svoje stubište zahvaljujući širokom rasponu raspoloživih dodataka.

natural
walnut
silver gray
Pivato Porte - Particolare

UNIVERSAL MAXI

UNIVERSAL MAXI je ugodno otvoreno stubište, koje se može adaptirati u mnoge životne prostore zahvaljujući svom inovativnom sustavu prilagodbe u skladu s raspoloživim prostorom. Osmišljen je kako bi u potpunosti pojednostavio instalacijsku fazu. Stepenice i rukohvat su od čvrste bukve, obojeni netoksičnim bojama na bazi vode, a struktura i ograda, oboje od lakiranog čelika, su raspoložive u sivoj, crnoj i bijeloj boji.Osnovni komplet se sastoji od 12 stepenica, zajedno sa unutarnjom ogradom, ali također možete prilagoditi svoje stubište širokim rasponom dodataka. Registrirani model zajednice

natural
walnut
silver gray
embossed black
white

Spiralne stepenice

GAMIA METAL

Čvrsto spiralno stubište u potpunosti izgrađeno od čelika.
GAMIA METAL je idealno spiralno stubište, zamišljeno da zadovolji razne prostorne situacije i zahtjeve korisnika.Ekskluzivni dizajn ograde i materijala koji su upotrebljeni jamči optimalnu kombinaciju elegancije, kvalitete i snage. Njegov inovativni prilagodljivi sustav i praktične upute za montažu čine instalaciju lakom i brzom. GAMIA METAL je dostupna u 3 promjera – 120cm, 140cm i 160cm i može biti obogaćena širokim rasponom dodataka. Osnovni komplet se sastoji od 12 stepenica, 1 gazišta, ograde i rukohvata.

grey RAL 7035
silver gray

GAMIA WOOD

Spiralno stubište koje kombinira drvo sa čelikom
GAMIA WOODS je spiralno stubište dizajnirano da zadovolji široki raspon različitih životnih prostora. Njegov ekskluzivni dizajn ograde, koji kombinira okomite stupce s rukohvatom, osigurava eleganciju i čiste linije. Zahvaljujući inovativnom sustavu za namještanje i praktičnim uputama za montažu, postavljanje stepeništa GAMIA WOODS je jednostavno i brzo. Ovo stubište je dostupno u 3 promjera - 120cm, 140cm i 60cm – i može biti obogaćeno širokim rasponom dodataka. Osnovni komplet se sastoji od 12 stepenica, 1 gazišta, ograde i rukohvata. Gazišta su izrađena od masivnog bukovog drveta, lakirana netoksični prirodnim bojama na bazi vode, dok su struktura i ograda od lakiranog čelika. Moguće je prilagoditi stubište zahvaljujući širokom rasponu dodatne opreme, poput rukohvata izrađenog od bukovog drveta.

WOOD
FINISHES
natural
walnut
METAL
FINISHES
silver grey
emboss black

Mini stepenice

MINI STAIRCASES

Stubište koje štedi prostor i ne odustaje od stila u samo 60,5cm!
MINI je posebno kompaktno otvoreno stubište, stvoreno da ponudi pametno rješenje čak i kada nema dovoljno prostora za normalna otvorena stubišta. Poseban oblik njegovih stepenica značajno smanjuje njegovu veličinu, bez utjecaja na udobnost. Osnovni komplet od 11 stepenica plus unutarnje ograde, ali je također moguće i prilagoditi svoje stubište zahvaljujući širokom rasponu jednokratkih dodataka, uključujući gazište. Gazište i rukohvat su oboje izrađeni od masivnog bukovog drveta, lakirani prirodnim bojama na bazi vode, dok su struktura i ograda od lakiranog čelika.

WOOD
FINISHES
natural
walnut
METAL
FINISHES
silver grey

Vanjske stepenice

EXTERIOR ZINK

Čvrst i otporan eksterijer spiralnog stubišta.
EXTERIOR ZINK je spiralno stubište od pocinčanog čelika, idealnog za vanjsku upotrebu. Sve njegove komponente od čelika obložene su sustavom obojenog cinka, što čini stubište švrsto i otporno na nepovoljne vremenske uvjete. Zahvaljujući inovativnom regulacijskom sustavu i praktičnosti montaže, njegovo postavljanje je jednostavno i brzo. Vijci su od nehrđajućeg čelika, a rukohvat od moplena i ima ergonomski dizajn koji omogućuje jednostavan zahvat. Osnovna verzija uključuje 12 stepenica + 1 univerzalno gazište + ogradu sa rukohvatom, ali je također moguće prilagoditi ga zahvaljujući širokom rasponu dodataka.

METAL
FINISHES
galvanized steel

Sklapajuće stepenice